Arçelik işçi alımı 2013 konusu, çalışmak isteyen işsiz pek çok takipçimizi ilgilendirmektedir. Arçelik 2013 yılında yaptığı personel alımlarıyla bir çok vatandaşımıza iş imkanı sunmuştur. Arçelik 1955 yılında hizmet vermeye başlamıştır ve kurduğu günden beri büyüyerek faaliyetlerine devam etmektedir.
Arçelik’ in 2013 yılı işçi alımıyla ilgili ilanları gelecek günlerde sitemizde bulabilirsiniz. Eğer sizde Arçelik bünyesinde çalışan bir eleman olmak istiyorsanız, sitemizi takip ederek yayınlanan ilanlardan size uygun olanlara başvurularınızı yapabilirsiniz.
Arçelik insan kaynakları alacağı personelleri seçerken bazı kriterlere dikkat etmektedir. Arçelik işçiye ihtiyaç duyduğu alanlara insan kaynakları yönetmeliğinde bulunan şartlara göre alım yapmaktadır. Arçelik’ e iş başvurusu yapmak isteyen adaylar kurumun websitesini ziyaret ederek gerekli bilgilere oradan ulaşabilirler. Arçelik’ in resmi sitesinde bulunan iş başvuru formunu doldurduktan sonra gerekli belgeleri tamamlayarak başvurularınızı yapabilirsiniz.
slm meslek lisesi terkim devamlı çalısacak iş arıyorum 24 yaşındayım 0541 672 64 01
merhabalar ist.esenlerde oturuyorum.lise mevzunuyum 6 yıl ilaç firmasında çalıştım iş arıyorum sizinle çalışmak istiyorum.şimdiden teşekkürler.cep:05399320019
slm Batman uturuyorum şöförüm zizinle çalışmak istiyorum.
Slm diyarbakır dan ömer e Sınıfı ehliyetim var sizinle çalışmak istiyorum
Slm diyarbakır dan ömer e Sınıfı ehliyetim var sizinle çalışmak istiyorum 0542 661 05 26
önlisans mezunuyum gebze çayırovada ikametgah etmekteyim…
yaşım 25.
askerlik tamamlandı
B sınıfı ehliyet var
bilgisayar sertifikası ve iş güvenliği sertifikalarına sahibim..
full time olarak iş arıyorum.
dönüş yaparsanız sevinirim…
E.mailinizi bekliyorum
İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
cevdet guzel
Slm kolay gelsin.Öncelikle manisa turgutluda ikamet ediyorum.turgutluya fabrika açılacağı duyumu aldım.ne kadar doğrudur bilmiyorum ama gerçekten böyle bir girişim olursa şayet ki gönülden isterim.ben şu anda manisada istihdam sağlayan bir beyaz eşya fabrikasında çalışmaktayım eğer böyle bir girişim olursa sizlercede uygun olursa sizinle çalışmak isterim.saygılarımşa
eswkişehirde ikamet ediyorum 8 senelik güvenlik görevlisiyim sizinle çalışmak istiyorum
Eskişehir Odun Pazarında İkamet Etmekteyim Sizinle Çalışmak İstiyorum Genelde Tanıdıklarım Sizinle Çalışmakta Bende Sizin Bir Parçanız Olmak İstiyorum Saygılarımla Mesajınızı Bekliyorum Arz Ederim .
merhabalar ben gebze çayırova bölgesinde gerekse forklifçi gerekse normal bünyede sizinle çalışmak istiyorum saygılarımla ve sevgilerimle tel 05453261031.
eskişehir tepebaşıda ikamet etmekteyim sizinle çalışmak bende sizin bir parçanız olmak isterim
Slm ismim birol karabukluyum arcelik sirketi bunyesinde calismak istyrm tlm 0506 130 30 01
Firmanizda çalıșmak istiyorum liseyi dıșardan okuyorum 11deyim 05354146537 saygılar
Firmanizda çalıșmak istiyorum liseyi dıșardan okuyorum 11ci sınıf 05354146537 saygılar