Haber24
  • Haber
  • Girişim
  • Anne / Çocuk
  • Ek İş fikirleri
  • İnşaat / Emlak
No Result
View All Result
Haber24
  • Haber
  • Girişim
  • Anne / Çocuk
  • Ek İş fikirleri
  • İnşaat / Emlak
No Result
View All Result
Haber24
No Result
View All Result
Ana Sayfa Atamalar

2014 Öğretmen Atamaları

18 Ocak 2014
Atamalar
0 0
0
0
paylaşım
1
Gösterim
Facebook'ta paylaşTwitter'da paylaş

Milli Eğitim Bakanı Avcı, Şubat 2014′de 10 bin, Ağustos 2014′de 40 bin olmak üzere 50 bin öğretmen alacaklarını bildirdi.

 Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Şubat 2014′de 10 bin, Ağustos 2014′de 40 bin olmak üzere 50 binöğretmen alacaklarını belirterek, “Atanamayan öğretmen adaylarının duygularıyla oynamak doğru değil. Oynamayın” dedi.TBMM Genel Kurulu‘nda Milli Eğitim, Çevre ve Şehircilik ile Dışişleri bakanlıklarının 2014 yılı bütçeleri üzerinde bakanlar, milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

Avcı, Şubat 2014′de 10 bin, Ağustos 2014′de 40 bin olmak üzere 50 bin öğretmen alacaklarını bildirdi.

“Öğretmen adaylarının duygularıyla oynamak doğru mu?”diye sorulduğunu Avcı, “Aynı şeyi ben de size söylüyorum. Atanamayan öğretmen adaylarının duygularıyla oynamak doğru değil. Oynamayın” dedi.

Avcı, AK Pakti hükümetlerinin, 2002′den beri eğitimi en öncelikli gündem maddesine haline getirdiğini, bu önceliğini politikalarının merkezine yerleştirdiğini söyledi.

FATİH projesiyle ilgili bilgi veren Avcı, bu projenin, bilişim ve iletişim alanında küresel ölçekte yaşanan değişimin eğitim sektöründe kullanılmasını hedefleyen çok önemli bir reform girişimi olduğunu kaydetti.

FATİH Projesi’nin merkezine öğrenciyi ve öğretmeni alan, bilgiye ulaşmada bütün engelleri ortadan kaldırmayı hedefleyen, çocukların çağın yeniliklerini küçük yaşlardan itibaren tanıyabilmelerini öngören bir çalışma olduğunu ifade eden Avcı, “Artık her öğrencimiz ile bire bir ilgilenebileceğimiz, eğitimini ve öğretimini güçlendirebileceğimiz bir çağa geldik” dedi.

2015 yılı sonuna kadar bütün ortaokul ve lise sınıflarına etkileşimli tahtaların kurulmuş olacağını dile getiren Avcı, FATİH Projesi’yle her öğrencinin eğitim içeriğine her yerden ulaşabilmesinin hedeflendiğini kaydetti.

Önceki yazı

Yalova Belediyesi Personel Alımı 2014

Sonrası yazı

ING Bank Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Alımı

BenzerYazılar

Atamalar

40 bin öğretmen atama kontenjanı açıklandı

Atamalar

35 bin kişi bu ay sonunda kamuya atanacak!

Atamalar

Kurumlara verilen atama kontenjanları

Atamalar

Demir İnşaat'ın yeni kurumsal direktörü Gözde Yıldırım Ansari

Bir cevap yazın Cevabı iptal et

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You might also like

almanya inşaat işçisi alımı

Almanya inşaat işçisi arıyor

rusya türk inşaat işçileri

Rusya’da Türk inşaat işçileri nasıl çalışıyor?

limak inşaat rusya ihale

Limak İnşaat Rusya’da 330 milyon dolarlık ihale kazandı!

koronavirüs açıklaması

Koronavirüs aşısında dikkat çeken açıklama!

En fazla kamu ihalesi alan inşaat şirketleri!

En fazla kamu ihalesi alan inşaat şirketleri!

kolin inşaat yurtdışı iş ilanları

Kolin İnşaat Azerbaycan’da ihale kazandı

  • İletişim
  • Gizlilik Sözleşmesi
Tüm hakları saklıdır © 2021 Haber24
No Result
View All Result
  • Haber
  • Girişim
  • Anne / Çocuk
  • Ek İş fikirleri
  • İnşaat / Emlak

© Haber24

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In